Legjobb cikkeink az így dolgozunk témakörben.

Így dolgozunk: mediterrán kertépítés sok képpel illusztrálva

Most egy eléggé komplex kertépítési munkát mutatunk be. A feladatunk az volt, hogy egy lelakott putri jellegű telket teljesen lebontsunk, csatoljuk hozzá a szomszédos kerthez és egy modern jellegű, mediterrán kertet alakítsunk ki.
tovább »

Gyerekbarát modern kert Biatorbágy környékén

Ebben a cikkünkben egy Biatorbágy környéki modern kertet mutatunk be, ahol láthatjuk, hogy a minimál design ellenére egy igazán gyerekbarát kert került kialakításra, illetőleg a szülők kívánságát szem előtt tartva, olyan fűszerágyások telepítésére is sor került, melyek formájukban és színeikben egyaránt illeszkednek a kert és a ház modern stílusjegyeihez.
tovább »

Ilyen volt, ilyen lett kertképek

Néhány fotó, kedvenc munkáinkból.
tovább »

Egy irodaház díszkertje Zuglóban

Napjainkban már az irodaházak is nagy hangsúlyt fektetnek a környezetük parkosítására, ami nem csoda, hiszen felmérések bizonyították, hogy az alkalmazottak kedve (és munkakedve) sokkal jobb, ha a közelben minél több a zöld, valamint az olyan terek, amelyek a kikapcsolódást segítik. A bemutatott képeken egy zuglói irodaház nyeles telkét láthatjuk, amiből egy többfunkciós kertet alakítottunk ki.
tovább »

Kertépítés Budapesten 1 nap alatt

Megfelelő szervezéssel és egy jól összeszokott csapattal egy kisebb kertet, legyen szó sorházról, ikerházról vagy önálló ház kertjéről, akár egy nap alatt is megépítünk
tovább »

Virágos kert építése Újpesten

Budapest IV. kerületében, Újpesten egy virágosabb, kertvárosi hangulatú kertet építettünk. A kőkerítés homogén felületének oldására rácsokat helyeztük a fal elé, amit borostyánnal (Hedera helix) és iszalaggal (Clematis) futattunk be, amelyek elé gömb puszpángokat (Buxus sempervirens) ültettünk.
tovább »

Címünk:
Kövessen minket:


Minden jog fenntartva! © 2007-2018