Legjobb cikkeink a rólunk témakörben.

Fő érvek, amelyek a Kertelünk kft. mellett szólnak - avagy miért is érdemes minket választani?

Ha kertépítő szakcéget keres, akkor kiváló választás a Kertelünk Kft! De miért is merjük oly bátran ajánlani saját magunkat és miért ajánlanak minket korábbi megrendelőink másoknak is?
tovább »

Tevékenységi köreink


tovább »

Kertépítés képek - szép kertek, ötletek referencia képeinkből

Néhány fotó főbb referencia munkáinkból.
tovább »

Rólunk


tovább »

Kertépítés a budai kerületekben

Budapest budai kerületeiben, így különösen a II. kerületben és a XII. kerületben igen sok kertet terveztünk, illetve építettünk már (így például a Normafa környékén, a Hűvösvölgyben, Rózsadombon stb.).
tovább »

Adatvédelmi Nyilatkozat


tovább »

Jogi Nyilatkozat


tovább »

Kerttervezés lépései a Kertelünk Kft-nél

A megvalósult kertjeink megépítése előtt nagy hangsúlyt fektettünk azok megtervezésére. Amikor a kerttulajdonos felveszi velünk a kapcsolatot, először is megbeszélünk vele egy időpontot, amikor is a helyszínen felmérjük a kertet és megbeszéljük az igényeket, elképzeléseket.
tovább »

Kertépítés Budapest különböző kerületeiben

Budapesti kertépítő vállalkozásként a legtöbb kertet természetesen Budapesten építjük. Az alábbiakban a kivitelezés helyszínére figyelemmel, kerületek szerinti bontásban mutatunk be néhány általunk tervezett, illetőleg épített kertet.
tovább »

Médiamegjelenéseink

Néhány szakújság, magazin, ahol megjelenünk.
tovább »

A kertépítési árakról néhány szót

Mint minden más termék vagy szolgáltatás esetében, így a kerttervezést, kertépítést megelőzően, a megfelelő kertépítő szakember keresése és kiválasztása során is igen fontos kérdés megrendelői részről, hogy mégis mennyibe kerül egy kertépítő szakcéget megbízni a kert megtervezésével és megépítésével, azaz, mennyi a profi kertépítés ára?
tovább »

Rólunk mondták


tovább »

Kertépítés Budapesten másképp: kert kialakítása a teraszon

A kertépítés Budapesten nem csupán a családi házak (vagy társasházak) zöldfelületének kialakítására irányuló szolgáltatásunkat öleli fel, hanem éppúgy magába foglalja a társasházi, lakóparki lakások teraszának, tetőkertjének kialakítását is, főképp Budapest belsőbb kerületeiben, valamint a társasházakban „gazdag” városrészeken, mint például Zuglóban.
tovább »

Kertépítés Budapest környékén

Budapesti kertépítő vállalkozásként a legtöbb kertet a fővárosban és Pest megyében építjük. Az alábbiakban településenkénti bontásban mutatunk be néhány általunk tervezett, illetőleg kivitelezett kertet a fővárosi agglomerációból. A képekhez tartozó cikkekben rövid leírást is olvashatnak az adott kertekről.
tovább »

Címünk:
Kövessen minket:


Minden jog fenntartva! © 2007-2017