Hozzászólások (0)

Kertfenntartás

Kedves Látogató!

Kapacitáshiány miatt újabb kertfenntartási munkákat sajnos nem tudunk idén vállalni! Kertépítési kivitelezési szolgáltatásunk azonban változatlanul elérhető 2018-ban is!

Üdvözlettel: Kertelünk Kft. csapata


A kertfenntartás elengedhetetlen tevékenység annak érdekében, hogy a nagy gondossággal kialakított kertünk szép is maradjon. Ha azonban nem tud kellő időt szakítani kertjének megfelelő színvonalú ápolására, vagy egyszerűen csak szakértő kezekre van szüksége, úgy javasoljuk kertfenntartási szolgáltatásunk igénybevételét.

Kertfenntartási tevékenységünk keretében, az ehhez szükséges gépparkkal és szaktudással vállaljuk kertjének akár rendszeres gondozását, akár eseti jellegű "rendbetételét", annak érdekében, hogy Önök ne örökös teherként, hanem a kikapcsolódás és nyugalom szigeteként gondolhassanak az általunk gondozott, esztétikus és ápolt kertjükre.

 

Kertfenntartási szolgáltatásunk minenekelőtt az alábbi tevékenységeket foglalja magában:

 

További érdekességek olvashatóak még a kerfenntartási, kertkarbantartási tevékenységről, ide kattintva: Kertek, parkok fenntartása

Az alábbiakban pedig néhány képet mutatunk be azokról a kertekről, melyeket vagy cégünk épített és azóta is gondozásunk alatt áll, vagy nem mi építettük ugyan, de a kertfenntartás a mi feladatunk:

Hozzászólások

Szóljon hozzá:

Címünk:
Kövessen minket:


Minden jog fenntartva! © 2007-2019