Hozzászólások (2)

Kerttervezés lépései a Kertelünk Kft-nél

A megvalósult kertjeink megépítése előtt nagy hangsúlyt fektettünk azok megtervezésére. Amikor a kerttulajdonos felveszi velünk a kapcsolatot, először is megbeszélünk vele egy időpontot, amikor is a helyszínen felmérjük a kertet és megbeszéljük az igényeket, elképzeléseket. Fontos a személyes találkozó, mert a megrendelő személyisége, valamint a kert és ház hangulata és adottságai nagymértékben befolyásolják a kerttervezés menetét.

 

A tervezés kezdetén először a ház és kert határvonalait rajzoljuk meg. Mihelyst megvannak a határok, az ágyások vonalvezetésével folytatjuk a terv kialakítását. Az ágyásokban más-más megjelöléssel a lombhullató, örökzöld és évelő növényeket elhelyezzük. A terven külön ábrával jelöljük a kerti csapot, lámpákat vagy egyéb dekorációs elemeket, mint például a kerti gömböt, csobogót. A burkolt felületeket a valóságnak megfelelő mintázattal jelöljük.

 

Az elkészült terven elvégezzük az utolsó simításokat. Színekkel töltjük fel a rajzot, majd feliratozzuk. A kertterv vizuális élményét igyekszünk növelni, hogy a növényekről, valamint a tervezett anyagokról képeket illesztünk be a terv mellé.

 

 

A kerttervezés nemcsak a megrendelő döntéshozatalában segít, hanem abban is, hogy minél gördülékenyebben menjen a munka a kertépítés során. Kertépítőink a méretarányos terv alapján ki tudják tűzni a tervezett vonalvezetést, valamint a kert adottságainak megfelelően helyezik el a növényeket.

A Rólunk menüpontban található elérhetőségeinken forduljon hozzánk bizalommal, amennyiben szeretne megfelelően és precízen elkészített terv alapján meggyőződni arról, hogy milyen lesz majd az elkészült kertje. Igén esetén 3D-s látványtervek készítését is vállaljuk.

Hozzászólások

Éberlein Melinda hozzászólása:
2016. október 02., vasárnap, 19:07
Tisztelt Kertelünk Kft! Érdeklődni szeretnék, hogy egy 1500 nm-es kert megtervezése mennyibe kerülne? Fóton, a régi falurészben egy kétgenerációs családi ház kertjét, autóbeállóját kellene nagyon rendbe tennünk. Köszönettel: Éberlein Melinda
Dobos Sarolta hozzászólása:
2016. július 29., péntek, 12:54
Kedves Kertelünk Kft, Honlapjukon található munkáik nagyon tetszettek. Szeretnék egy hozzávetőleges árat kérni, hogy kb. egy 20 x 15 m-es kert tervezése és kiépítése mennyibe kerülne. A terület jelenleg füvesítve van, elsősorban növényekkel , egy-két fával szeretném színesíteni, a kocsibejáró is ki van építve így a dísznövények hiányoznak teljes mértékben, illetve az ahhoz tartozó szaktudásuk hogy mit hova érdemes elültetni. 3 tagú család és egy kutyus otthona lesz majd. Köszönöm szépen. Üdv, Sarolta

Szóljon hozzá:

Címünk:
Kövessen minket:


Minden jog fenntartva! © 2007-2019