Főbb kert típusok

Kerttervezés Így dolgozunk

Vezércikkünkben és a következő aloldalainkon a fontosabb kert típusokat mutatjuk be, sok-sok illusztrációval. Például mediterrán, modern, vidéki illetve hegyvidéki kertek.

A kerttervezés és kertépítés során mindig a helyi adottsághoz és a Kedves Megrendelőink elképzeléseihez, igényeihez, valamint lehetőségeihez mérten igyekszünk a legoptimálisabb kerttervvel, egyedi ötletekkel előállni és mindenki számára a lehető "legtesthezállóbb" kertet megépíteni. A tervezést éppen ezért minden esetben helyszíni felmérés, egyeztetés és a kerttulajodnosokkal való "közös gondolkodás" előzi meg.

Bár minden kert egyedi, így minden kertterv és kertépítés természetesen más és más, ugyanakkor elképzelések és ötletek szerzéséhez, és mintegy kedvcsinálóként érdemesnek tartjuk néhány munkánkat - mint egy-egy jellemző kerttípust - önálló cikkekben és egyúttal önálló képgalériákon keresztül is bemutatni, az alábbi tematika szerint:


Hozzászólások

Lévai Gabriella hozzászólása:
2019. február 03., vasárnap, 18:09
Kedves Kata, tavaly költöztünk kerepesi társasházi lakásunkba, mely kertkapcsolattal rendelkezik. 200-250 m2- es a kertecske. Kertépítésben: tervezésben és kivitelezésben is szeretném a segítségét kérni. Nagyon megtetszettek a referenciái, ezért gondoltam arra hogy önre bíznám ezt a számomra nagyon fontos munkát. Amennyiben idén el tudna vállalni minket annak nagyon örülnék. Üdvözlettel, Lévai Gabi